10 jaar Cor@cor

Wanneer

  • zondag 4 februari 2024 om 11.00 u.

De zangeressen van Cor@cor zijn fier op hun 10de verjaardag en treden net als bij hun eerste concert op samen met Wim Pelgrims. Hierbij brengen zij een gevarieerd programma dat aanleunt bij folk, maar er vallen evengoed een vleugje romantiek en recentere composities in te bespeuren. Kortom: genieten van muziek met roots in Europa en Amerika.

Wim laat het publiek dit keer kennis maken met de meditatieve klanken van zijn vibrafoon en vult Cor@cor bij enkele werken aan met percussie.

De dames uit Temse brengen je muziek met heel hun hart!

Tijdens die 10 jaar is een zekere constante terug te vinden in de concerten van Cor@cor: a capella zang, afgewisseld met muziek gebracht door extra muzikanten, aangevuld met één of meerdere zangwerken met begeleiding. Hun wens: de harten van het publiek verwarmen met hun muzikale klanken.

Wim Pelgrims (°1995), Temsenaar, kent als Belgische percussionist en performer een grote passie en energie voor hedendaags-klassieke en experimentele muziek. Hij was reeds te gast, zowel solo als met ensembles, in alle vooraanstaande concerthuizen in België (deSingel, Bozar, Flagey, Bijloke,...) en won met zijn duo Goggles de prestigieuze Supernova wedstrijd voor opkomend talent van radio Klara in 2022. 

Eén aperitief inbegrepen

Locatie

Feestzaal Gemeentehuis
Markt 1 , 9140 Temse

Anderen bekeken ook

Naar top