Badje vol met stroop

Guga Baúl en Jonas Van Thielen brengen een ode aan hun held

Wanneer

  • zaterdag 29 april 2023 om 20.15 u.

Guga Baúl en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren ‘80 en ‘90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus.
De reis brengt hen verder naar Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen, De Droomfabriek... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht!

Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.

Badje vol met stroop, een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictieklassiekers, voor 8 tot 88 jaar.

Guga Baúl is acteur, zanger en stemmenimitator. Studio Guga is zijn band waarin hij nummers schrijft en brengt alsof ze door iemand anders gemaakt zijn (Raymond Van het Groenewoud, Bart Peeters, Tourist LeMC...)

Jonas Van Thielen is acteur, reporter en theatermaker. Met zijn solo vertelling De Leeuw van Vlaanderen bracht hij een humoristisch eerbetoon aan de film van Hugo Claus uit 1985. Zijn vorige theaterproject PSP aka Peter Sellers Project aka PlayStation Portable was een vermakelijke race doorheen de filmgeschiedenis rond Peter Sellers.

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

www.gugabaul.be

Locatie

Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29 , 9140 Temse

Anderen bekeken ook

Naar top