Bedankt om te komen

Jade Mintjens

Wanneer

  • vrijdag 4 oktober 2024 van 20.15 tot 22.00 u.

Je herkent Jade misschien als sidekick van De Ideale Wereld, als verdienstelijke verliezer van Humo’s Comedy Cup 2021 of als voorprogramma van Bart Cannaerts, Xander De Rycke of Michael Van Peel, maar nu wordt het tijd dat jullie elkaar echt beter leren kennen. Na haar eindejaarsconference in 2022 verblijdt Jade Mintjens je met haar eerste persoonlijke avondvullende zaalshow.

In Bedankt om te komen belooft Jade je een fijne avond te bezorgen en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee.

Alvast bedankt om te komen!

Jade Mintjens (°1998) groeide op als fan van Vlaamse comedy, en volgt al sinds haar 14e jaar een theateropleiding. Toch kwam het nooit in haar op om zelf voor een carrière in comedy te gaan. Ze wilde een ‘serieuze actrice’ worden. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, en Jade merkte dat ze heel vaak de humor opzocht.

In 2019 ging alles in een stroomversnelling, want toen werd ze finalist van de Lunatic Comedy Cup, mocht ze het voorprogramma doen van Bart Cannaerts en maakte ze deel uit van The Young Ones van Michael Van Peel. In 2021 werd ze finalist van Humo’s Comedy Cup. Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick en redactielid bij De Ideale Wereld (Canvas).

Originele verteller die niet bij de geijkte comedy-onderwerpen blijft hangen. - De Morgen

www.jademintjens.be

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter

Locatie

Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29 , 9140 Temse

Anderen bekeken ook

Naar top