Cools & Zonen - Uitverkocht

Wanneer

  • vrijdag 23 februari 2024 om 20.15 u.

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof.

Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is en het online leven nog onontgonnen terrein is. 

Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

Hans Cools is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy.(...) Met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby's, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een West-Vlaamse tongval. Een nieuw talent, al bij al weinig optredens op de teller, maar als comedian heb je het of niet. Simpel. - VRT NWS

Hans schopte het tot in de halve finale van de Humo’s Comedy Cup won de jury- en publieksprijs van de Commeere Comedy Cup en ging aan de haal met The Lunatic Comedy Award.

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

www.hanscools.be

Locatie

Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29 , 9140 Temse

Anderen bekeken ook

Naar top