Floris and the Flames

Exclusief voor vrienden!

Wanneer

  • vrijdag 29 maart 2024 om 20.15 u.

Vier Belgische artiesten die een passie voor muziek delen… en hun rosse haarkleur: dit is Floris and the Flames!

Met hun muziek overschrijden Floris and the Flames de grenzen tussen klassiek, poprock en folk. De bijzondere combinatie van viool, piano, basgitaar, drums en elektronica zorgt voor een unieke sound. Hun energieke optredens bewegen het publiek, zowel in concertzalen als op grote openluchtpodia.

Floris Willem (viool), Gert Peeten (elektrische piano, gitaar, elektronica), Dries Peeten (basgitaar) en Simon Schrooten (drums, percussie) genoten een klassieke opleiding en gaan graag buiten de gebaande paden. Geholpen door Belgisch componist/arrangeur Laurent Beeckmans, brengen ze eigen composities en originele herwerkingen van klassieke meesterwerken (Bach, Vivaldi, Paganini, Glass…). Verwacht je aan vurige muziek met een veelzijdig karakter!

De groep werd onder meer uitgenodigd in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) in Brussel, in de concertzaal MuTh van de Wiener Sängerknaben en het Theater am Spittelberg in Wenen, bij het televisieprogramma De Ideale Wereld (Canvas) en op de wereldtentoonstelling EXPO 2020 in Dubai.

EXCLUSIEF VOOR ONZE VRIENDEN 

www.floriswillem.com/floris-and-the-flames

Locatie

Emiel Naudtszaal
Hof ter Elstlaan 7 , 9140 Elversele

Anderen bekeken ook

Naar top