Geluk

Zusjes De Meester

Wanneer

  • zondag 22 januari 2023 om 11.00 u.

In deze evocatie van ongeveer een uurtje nemen de twee zussen Jolien en Elke De Meester jullie mee op sleeptouw. Jolien brengt poëzie en proza over geluk, soms bezinnend, soms ludiek, soms ietwat ondeugend.
Tussen de gedichten zal Elke op haar accordeon bijpassende en herkenbare deuntjes doen weerklinken zodat de inhoud extra in de verf wordt gezet.

Jolien (°1986) volgde woord aan de Stedelijke Academie te Sint-Niklaas. In 2006 werd ze laureate van de Dexia-classics wedstrijd voor woord. Op professioneel vlak doet Jolien aan curriculumontwikkeling voor stem-richtingen in het secundair en hoger onderwijs.

Elke (°1988) is master in de muziek voor accordeon aan het Lemmensinstituut. In 2016 kwam daar het masterdiploma kamermuziek bij. Sinds 2006 geeft ze accordeonles aan het Stedelijk Conservatorium Brugge, maar daarnaast zit ze nooit stil als uitvoerend muzikante. Zo speelt ze in talloze projecten die haar reeds naar alle uithoeken van de wereld brachten (o.a. Mozambique, China, Zweden en met Kurios, een productie van Cirque du Soleil ook in de Verenigde Staten).

i.k.v. Toast Literair
i.s.m. Davidsfonds Temse

1 aperitiefje inbegrepen

Locatie

Feestzaal Gemeentehuis
Markt 1 , 9140 Temse

Anderen bekeken ook

Naar top