H.O.T. met als gast Jelle Cleymans

Wanneer

  • zaterdag 22 april 2023 om 20.15 u.

Harmonie Orkest Temse (of HOT) is een enthousiaste groep muzikanten die 1 passie delen: samen muziek maken!
HOT ontstond in 2015 uit de fusie van Moed en Volharding en Recht door Zee. 2014-2015 waren bijzondere jaren voor het muziekleven in de kerngemeente Temse. Nadat de socialistische harmonie Willen is Kunnen na 93 jaar zijn activiteiten stopzette besliste ook Sint-Cecilia om er na 220 jaar een punt achter te zetten.
De resterende harmonie Moed en Volharding en Recht door Zee beschikten beiden over een rijke geschiedenis maar beslisten om samen te gaan werken en zo de toekomst van de harmoniemuziek in Temse veilig te stellen.

Jelle is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de bekendste gezichten in het Vlaamse medialandschap. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij toch al een gevuld palmares.
Op televisie zagen we hem al in Thuis, De Kotmadam, Lili & Marleen, Flikken, Spoed en Spring.
Zijn artistieke bijdrage aan de musicals Daens, Kuifje, Fidler on the roof, 14-18, 40-45 en de herneming van Daens gingen ook niet onopgemerkt voorbij.

De voorbije jaren schuimde hij onder andere met Barbara Dex het Vlaamse land af met een kleinkunst tournee. Ook met zijn partner in crime Jonas Van Geel zorgt hij al een paar jaar

voor de nodige ambiance op verschillende festivals in de zomer. In 2020 lanceerden ze hun eerste CD met eigen nummers. Ondertussen heeft hij ook al 4 eigen solo-platen uit: Naakt doe ik de afwas, Welk Oog en Hoeveel Tranen, Napoleon XXIII en Alleen in het ruime sop.

www.jellecleymans.be
www.harmonieorkesttemse.be

Locatie

Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29 , 9140 Temse
Naar top