Happy Birthday

Wanneer

  • vrijdag 26 april 2024 om 20.15 u.

Toen dirigent Lieven Deroo in 2016 naar Temse verhuisde, vond hij voor zijn gemengd koor Polyfoon de ideale repetitieruimte bij pastoor Raf De Loor in de H. Hartkerk te Temse.


Het koor repeteert per project en de rode draad in hun repertoire is steeds het ante et nunc principe geweest, wat betekent dat ze de oude polyfonie, de meerstemmige werken uit de renaissance van de 15de en 16de eeuw genegen zijn maar ook hedendaagse equivalenten brengen.

Het betreft de betere koormuziek gaande van vierstemmige t.e.m. veertigstemmige muziek! En dit steeds a cappella, de moeilijkste vorm van musiceren. Het koor dat regelmatig wordt gedraaid op de klassieke zender Klara, vele projecten en concertreizen heeft gerealiseerd en zes CD's heeft opgenomen, viert in 2024 haar 25-jarig jubileum en wil dit alom vieren met verschillende projecten en concerten, en dit eveneens in haar thuisbasis Temse!

Speciaal voor de verjaardagseditie komen componisten aan bod die eveneens één of andere verjaardag te vieren hebben. Ze zijn geboren of overleden 550, 450, 200, 150, 100, 80 jaar geleden.

Laat je onderdompelen in de hemelse klanken en akkoorden van de harmonieuze stemmen van Polyfoon!

www.polyfoon.be

Locatie

Heilig Hartkerk
Sint-Amelbergalaan 27 , 9140 Temse

Anderen bekeken ook

Naar top