Mijn vlek - Compagnie O Quel Dommage

Wanneer

  • zondag 5 maart 2023 om 15.00 u.

Klik, je duwt op een schakelaar en… het licht springt aan en gehoorzaamt je. Is dat geen wonder?
Samen met het licht wordt ook de schaduw geboren.
En daarvan maakt onze heldin haar speelterrein.


Vandaag is het Rita’s verjaardag, maar echt blij is ze niet. Haar kamer is opgeruimd zoals het hoort, haar kleren zijn netjes gestreken zoals het hoort, alles is netjes geregeld, ja, zoals het hoort. Maar stiekem vindt Rita dit allemaal wat saai… Pff, zoals het hoort… Wat zou ze het graag eens anders zien!


Wanneer de lichtzekering het begeeft, slaat Rita’s fantasie heerlijk op hol en krijgt ze verrassend genoeg toch bezoek voor haar verjaardag. Van een vreemde die, bij nader inzien, toch niet zo vreemd is als eerst gedacht…

Mijn vlek is een visuele, woordloze voorstelling, waarin schaduw en schaduwspel centraal staan. De kracht van de verbeelding in combinatie met fris spel houden je aandacht gegarandeerd vast!


Ma tache verdiende reeds haar strepen in Franstalig België en in het buitenland. De voorstelling werd geselecteerd voor FAMFEST Festival in Chili, won de juryprijs op FITC, het internationale jeugdkunstenfestival in Boekarest en op het KOTOR Festival in Montenegro. In Vlaanderen was de voorstelling nog maar enkele keren te zien, o.a. op het Krokusfestival in Hasselt en het PodVis Festival in Mechelen. Hoog tijd om de taalgrens opnieuw over te steken!


Concept
Clara Lopez Spel Clara Lopez en Natalia Weinger of Monica Varela Couto
Regie Olivier Mahiant

www.oqueldommage.be

Locatie

Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29 , 9140 Temse

Leeftijd

vanaf 4
Naar top