Minions: Hoe Gru superschurk werd

Wanneer

  • woensdag 5 april 2023 om 14.00 u.

We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd.

In 1970, lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje dat vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor.
Als de beruchte groep superschurken, de Vicious 6, hun leider lozen, gaat Gru, hun grootste fan, solliciteren om lid te worden. De Vicious 6 is helaas niet onder de indruk van de kleine wannabe. Maar ze worden woest als Gru ze te slim af is en dan wordt hij ineens de aartsvijand van het criminele topteam. Gru komt tot de ontdekking dat zelfs slechteriken weleens hulp nodig hebben van vrienden.

Locatie

Kleine Zaal Roxy
Stationsstraat 29 , 9140 Temse

Leeftijd

vanaf 6
Naar top