Expo PUUR

Lady M

De kunstenares Lady M vertaalt de frequenties van het universum in kleuren en woorden. Haar bijzondere benadering van de energieën maakt dat ze niet met het hoofd werkt, maar met haar open hart. Symbolen helpen haar om de wereld en zichzelf te ontdekken.

Ze onthult in haar schilderijen een werkelijkheid die voor de meeste mensen onzichtbaar is. Haar werken functioneren als een spiegel, ze bieden ons een weerspiegeling van ons innerlijke zelf. Lady M nodigt ons uit om ons bewust te worden van onze gevoelens en wat ons hart ons te vertellen heeft.

Het wordt een heel persoonlijk ontmoeting tussen het doek en de bezoeker. Misschien 'zien' we 'echt' de weerspiegeling van onze schoonheid, onze kracht, ons innerlijke licht dat trilt en straalt.

Want een subtiele energie stroomt tussen deze werken en de kijker, en beïnvloedt onze eigen energie, of we ons er nu bewust van zijn of niet. Het is een uitnodiging om opnieuw te leren zien wat er werkelijk toe doet. De schilderijen tonen de afgelegde weg en waar je voelt dat je hart geraakt wordt, is de plaats waar onze wegen zich kruisen.

Lady M noemt zichzelf een Magic WoManifesting Artist. Door haar extra gevoeligheid vangt ze het onzichtbare door de intensiteit van de kleuren, ze onthult het en maakt het tastbaar voor openhartige ogen door het filter van het hart. Er is de eeuwigheid van het Universum, de tijdloosheid, een zeer intieme duik in het hart van de materie of in het oneindig grote...

Haar wens voor deze expositie: Dat deze schilderijen een trilling van hoge frequentie op de plaats mogen doordringen en mogen overgebracht worden naar het individu en het welzijn van iedereen. Ze hoopt dat haar schilderijen onze zintuigen raken en ons naar de dimensies van verwondering leiden.

Zo in het groot, zo in het klein.

Naar top