Tickets

Hoe tickets bestellen?

Maak je keuze uit ons aanbod. Je kan eenvoudig online bestellen en betalen via deze website. 

Bij iedere voorstelling vind je een knop “Koop tickets”. Je voegt de voorstelling(en) van je keuze toe aan je winkelwagentje. Bestelling en betaling gebeuren direct. Je krijgt een mail met een pdf met je tickets. Je hoeft je tickets niet af te drukken. De qr-code op je smartphone laten scannen bij het binnenkomen is voldoende, of download je bestelling in de Ticketmatic app. 

Opgelet: personen met een rolstoel, Sleutelpas of groepen (+12) kunnen niet online reserveren. Contacteer hiervoor het secretariaat. Bij uitverkochte voorstellingen worden de voorbehouden plaatsen voor rolstoelen één week voor de activiteit in verkoop gebracht.

Vormingen en workshops kan je ook online bestellen, tenzij je moet reserveren bij één van onze partners.

Reserveer je liever niet online? Dan kan je langskomen op het secretariaat van het Cultuurcentrum op de 1e verdieping van AC De Zaat. 

koop losse tickets vanaf 15/6

Hoe tickets betalen?

Je kan je online reservatie onmiddellijk betalen via bancontact of overschrijving. Wens je met je Cultuurwaardebon te betalen? Kies deze optie en vul je bijhorende code in. 

Op het secretariaat en aan de kassa betaal je bij voorkeur met bancontact. Cash betalen, kan.

Wij aanvaarden Sodexo en Edenredcheques. Wil je hiermee betalen, dan moet je langskomen op het secretariaat.

 

Ticketprijzen en kortingen

Wij hanteren 3 tarieven:

  • normaal tarief
  • reductietarief
  • jongerentarief

Vanaf de leeftijd van 65 jaar heb je recht op het reductietarief. Als je jonger bent dan 26 jaar, dan geeft je leeftijd recht op ongeveer 30% korting op het normale tarief. Ook bij films genieten 65+ en -26 het laagste tarief. Bij vorming wordt geen korting gegeven.

De Sleutelpas geeft recht op 50% korting op het basistarief. Tickets kan je met de Sleutelpas niet online aankopen. Hiervoor kom je langs op het secretariaat. Bij de film geniet je het laagste tarief, bij vorming wordt geen korting gegeven.

Een Vriendenpas geeft je korting op de voorstellingen, tal van van voordelen en zelfs een gratis voorstelling (één voorstelling te kiezen uit 3) en film naar keuze. Geen korting bij ons vormingsaanbod. Nog een voordeel is dat je geen tickets voor 5 voorstellingen moet bestellen om korting te kunnen krijgen. Met je Vriendenpas krijg je al korting vanaf je eerste voorstelling en kan je later beslissen welke andere voorstellingen je nog wil zien. Een Vriendenpas kost € 10, is geregistreerd op naam en is geldig voor 1 seizoen.

Nieuw dit seizoen is de Wase Buren Bonus. Met je eigen Vriendenpascode kan je een ticket aan goedkoop tarief aankopen in elk van onze Wase BuurCC's. Dit kan wel pas de dag na de aankoop van je eigen Vriendenpas. 

Groepen van minimum 12 personen genieten van het vriendentarief. De plaatsreservatie moet in groep gebeuren en kan niet online. Hiervoor kom je langs op het secretariaat.

 

Annuleren

Tickets worden niet geruild noch terugbetaald. Wanneer een activiteit wordt geannuleerd, wordt de deelnameprijs integraal terugbetaald.

Naar top