BIJNA UITVERKOCHT: Laatste tickets enkel nog te verkrijgen aan de kassa (open vanaf 10.30 u.)

Zingen is uitdrukking van de ziel, aldus Ilse Vaerendonck. Zij heeft aan het Lemmensinstituut in Leuven zang gestudeerd bij Dina Grosberger en volgde daarna een bijkomende opleiding lichte muziek en musical aan het Hoger Instituut voor Podiumkunsten te Antwerpen. Zij ontplooide zich tot een veelzijdige zangeres met een groot stembereik en staat bekend om haar natuurlijke vertolking. Zij betrad al vele podia en was te zien in diverse musicals en opera’s. Zij is een graag geziene zangeres op gelegenheidsconcerten en vormt al jaren een duo met pianiste Zvezdana Susljic.

Zvezdana Susljic heeft haar master diploma als uitvoerende pianiste en pedagoge behaald in Zagreb. Zij is breed georiënteerd in bijna alle muziekstijlen. In het begin van haar carrière heeft zij operazangers begeleid in de nationale opera van Kroatië. Als muziekpedagoge is zij verbonden aan de Muziekacademie van Antwerpen en het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Zij geeft ook pianoles aan blinde, slechtziende en dove kinderen. Het overbrengen van kennis en passie staan hierbij centraal. Haar werk is gebaseerd op de overtuiging van de transformerende kracht van muziek voor wie zich hier voor openstelt.

Deze voormiddag dompelen deze twee dames u reeds onder in de kerstsfeer. Om in een winterstemming te komen, zullen bij de liederen foto’s geprojecteerd worden van fotografen van After4

Share