Alain Van Zeveren (piano) is reeds 40 jaar actief in de cultuursector, voornamelijk in de muziek- en theaterwereld. Hij is zowel uitvoerend muzikant, als componist, arrangeur en producer. Actief zowel in het jazz- als in het popmilieu (o.a. toetsenist van The Radios). Hij begeleidde tal van binnen- en buitenlandse artiesten op nationale en internationale podia. Als studiomuzikant speelde hij Hammond, piano en andere toetsen op zowat 200 albums. Hij componeerde ook diverse soundtracks voor TV en film en was 10 jaar verbonden aan het Nationale Toneel van Den Haag. Hij richtte het Hammond Jazz-trio Laurens’ B op, dat eerder te gast was op een aperitiefconcert in Temse. En vorig jaar bouwde hij eigenhandig een concert- en theaterzaaltje te Turnhout, waar zowel nieuw als gevestigd talent optreedt.

Muziek is Hildegards tweede natuur. Al van jongs af aan wordt zij door muziek omringd. Vanaf haar 16de tot 2017 zingt en speelt ze basgitaar in Foolish Heart. Met jazz, Braziliaanse muziek en lichte pop, nemen zij het publiek mee in hun beleving en laat het genieten van de muziek. Naast de vele optredens geeft ze ook met veel plezier basgitaar- en zangles en speelt gitaar en contrabas.

Onder haar eigen naam, vervolgt Hildegard Mandos (contrabas) haar muzikale carrière met diverse professionele musici, schrijft en speelt eigen composities en bekend repertoire. Een bijzondere muzikale beleving. Met haar kleurrijke stem, die krachtig en zacht tegelijk is, en haar levendige spel neemt ze je mee in haar muzikale wereld. Gevuld met intense emoties weet Hildegard haar publiek te raken.

 

www.alainvanzeveren.be

www.hildegardmandos.nl

 

Share