Op dinsdagen 3, 10, 17, 24 en 31 augustus zijn er weer beiaardconcerten in Temse. Onze beiaardier, Joannes Thuy, zal telkens van 20 tot 21 uur een concert verzorgen op de 40-klokken beiaard van het gemeentehuis op de Markt. Men kan de beiaard beluisteren in de ruime omgeving en op de horeca terrassen. Het concert komt in beeld op TV-schermen beneden onder de toren. Bij regenweer is het concert te volgen in de feestzaal van het gemeentehuis. Kijken en luisteren kan ook via de live streaming op via http://www.desleutels.be.

 

Luisterwedstrijd op 10 en 24 augustus

De luisteraars en muziekliefhebbers krijgen ook deze keer enkele speciale activiteiten: op 10 en 24 augustus is er telkens een luisterwedstrijd. Wie herkent de eerste 10 nummers van het concert? Op 10/8 zijn het liedjes met de naam van een stad in de titel. Nummer 1 krijg je cadeau: New York New York van Frank Sinatra.

Op 24/8 zijn het muziek nummers van films en TV-series. Ook nummer 1 krijgt u hier cadeau: The Muppet Show. Stuur uw oplossingen, naam en adres naar beiaard.temse@gmail.com. De persoon met de meeste juiste antwoorden per wedstrijdavond wint een streekproductenpakket (bij ex aequo trekt een onschuldige de winnaar, max. 1 pakket per winnaar). Slechts één deelname per persoon per wedstrijdavond.

 

Beiaard Jukebox op 31 augustus

Bij het laatste concert op 31/8 is er Beiaard Jukebox- muziek op verzoek. Stuur uw favoriet liedje of nummer naar het e-mail adres van de beiaard. Niet elke muziek is mogelijk op de klokken maar de beiaardier doet zijn best.

 

Share