Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat al bewees dat het menig hart sneller doet slaan. Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes.

Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare. De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen staan op het repertoire.

Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani: Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton (Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toetsen en accordeon (Arno, Adamo, Vaya Con Dios, Jo Lemaire…), Damian Corlazolli op gitaar (Spring), Claudio Arduini op drums (Oscar and the Wolf) en de enige niet-Italiaan die al die furie aankan Bart Van Lierde op bas (Bartholomeo Di Lirio, K’s Choice, Meuris, Radio Oorwoud…) zetten de toon voor wat een onvergetelijke avond zal worden.

© Jimmy Kets

Share