Opera hoeft zeker niet zwaar, ingewikkeld of enkel voor kenners te zijn! Met dit concert nemen we je mee in een verhaal, waar zowel jong als iets minder jong kan genieten van échte opera-aria’s in een ongedwongen sfeer. We maken kennis met heksen, betoverde spinnenwielen, toverdrankjes, liefdesbrieven en zigeuners. Muziek en verhaal wisselen mekaar af en vullen mekaar aan.

Johan is dirigent van het gemengd koor Sint-Gregoriusgild uit Sint-Niklaas, het Jeugdensemble De Kunstvrienden uit Sint-Niklaas en het mannenkoor De Minnezangers uit Zele. Als begeleider is Johan verbonden aan d’Academie podium van Sint-Niklaas.

Marijntje was gedurende 13 jaar een vaste waarde binnen het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers. Zij was één van de Brides Of Lucifer, waar ze ook in het metalgenre haar stemkwaliteiten ten volle kon inzetten. Toch keerde zij steeds terug naar het klassieke operarepertoire. Dankzij de podiumervaring die ze kon opdoen in binnen- en buitenland weet Marijntje het publiek te bespelen en mee te voeren door de taal van muziek.

Share