Met nu al meer dan 75 swingende voorstellingen op de teller is Badaboem de heerlijk geestige theater-hit voor iedereen, het ultieme muzikale familiespektakel. Jong en minder jong gaan naar buiten met een brede smile op de lippen, en de Badaboem-meezingers in de kop.

Na de succesproducties Niets (Ben X) en Neeland is dit de nieuwste succesproductie geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder.

Badaboem is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar aan een prachtige drumster. Dat alles in een knetterende tekst op rijm, vol humor, maar ook met een diepere grondlaag, bij jong en oud al te herkenbaar: de strijd tegen je eigen kritische stem.

Een wervelend videospektakel ondersteunt een show waarin ook het publiek slagwerker wordt.

Met De ongelooflijke Bert Huysentruyt, acteur en drummer
De jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte
Regie en tekst Nic Balthazar

Schrijf je in voor de workshop na de voorstelling (€ 2). Kies ticket inclusief workshop. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!
www.badaboem.net

Share