Alle geplande activiteiten van Cultuurcentrum Temse (theaterzaal Roxy, Emiel Naudtszaal, feestzaal gemeentehuis e.a.) worden tot en met vrijdag 3 april geannuleerd, ongeacht hun omvang en/of ze openbaar of privé zijn. Mensen die reeds tickets kochten worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

In 2015 begonnen Theater van A tot Z en de Ancienne Belgique in Brussel met maandelijkse meezingsessies. Die ontstonden naar aanleiding van de theaterproductie Gelukkig zijn, waarin anderstaligen over hun leven vertelden en bekende Nederlandstalige hits zongen.

Met veel plezier brengt Theater van A tot Z de meezingsessies ook op andere locaties. Want samen zingen is weer helemaal in! Op het programma staan bekende Nederlandstalige liedjes: van hits van Noordkaap en Bazart tot klassiekers van Ann Christy en Raymond van het Groenewoud.

Voor anderstaligen die Nederlands leren, is dit een uitstekende kans om al zingend de taal te oefenen en een succeservaring te beleven. Voor Nederlandstaligen is het een fijne gelegenheid om in hun moedertaal te zingen en nieuwe mensen te leren kennen.

Lennaert Maes (bekend van Lenny En De Wespen en De Bonski’s) leidt het geheel in goede banen, Hans Primusz begeleidt op de piano. Ze zorgen voor een goede mix tussen makkelijke en wat moeilijkere liedjes. Je hoeft geen groot zanger te zijn om deel te nemen: plezier maken staat voorop. Iedereen die zin heeft om te komen zingen, is welkom.

i.s.m. Integratiedienst

Share