Het Lokaal Bestuur Temse nam extra maatregelen betreffende het corona-virus. Alle activiteiten worden geannuleerd tot 31 december.  Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

 

Algemeen

 

Voorlopig zijn er enkel tickets te reserveren voor activiteiten in november en december. Er is geen mogelijkheid om dit seizoen een abonnement aan te kopen.

Houd te allen tijde minstens 1,5 meter afstand met personen buiten je bubbel.

Geef elkaar geen hand, kus of knuffel.

Ontsmet je handen bij het binnenkomen.

Draag je mondmasker, ook tijdens de voorstelling.

Volg het advies van de medewerkers.

Voel je je ziek? Ben je mogelijk in contact gekomen met iemand die zich ziek voelt of ziek is? Heb je 7 dagen voor de activiteit symptomen gemerkt? Dan vragen we om thuis te blijven.

Behoor je tot een risicogroep? Je bent zeer welkom tijdens de verschillende activiteiten, maar je maakt zelf best een inschatting van het risico. Overleg met je huisarts is aangeraden.

 

Aankoop tickets

Tickets koop je best online. Indien je wil langskomen op ons secretariaat dien je een afspraak te maken.

Om de zaal optimaal te kunnen vullen volgens de afstandsregels kan je niet zelf je plaatsen kiezen. Ons ticketsysteem voorziet de nodige afstand tussen bubbels.

Je kan maximaal 10 tickets per voorstelling kopen.

Spreek af met je bubbel en bestel alle tickets in één keer.  Elke bestelling wordt aanzien als één bubbel. Tussen iedere bubbel wordt voldoende plaats (volgens geldende maatregelen) voorzien rondomrond.

Respecteer de regels rond de samenstelling van je bubbel.

Is een voorstelling/cursus volzet, schrijf dan zeker in op de wachtlijst. Zo kunnen wij je contacteren als er bij versoepelingen meer mensen worden toegelaten

Vermeld zeker je e-mailadres en telefoonnummer bij je bestelling, zodat wij (of de contact tracing) je kunnen contacteren indien nodig (vb. info die ons last minute bereikte).

 

De voorstelling

Deuren open: 30 minuten vóór de voorstelling.

Staat er een wachtrij? Hou dan afstand door de signalisatie en het advies van onze medewerkers op te volgen.

Komt er een persoon uit je bubbel later, dan raden we je aan buiten (op een veilige afstand van de andere bezoekers) te wachten en samen de theaterzaal te betreden.

De vestiaire blijft gesloten. Mantels kan je op de lege stoelen naast/voor je leggen, maar zorg dat ze die van andere bezoekers niet raken.

Om circulatie tot een minimum te beperken, vragen we om enkel bij hoogdringendheid het toilet te bezoeken.

Eens je op je stoel zit, moet je blijven zitten. Het is niet meer toegelaten om de zaal te verlaten (vb sigaret te gaan roken) en daarna weer binnen te komen.

De voorstellingen worden zoveel mogelijk zonder pauze gespeeld. De cafetaria (Theaterzaal Roxy) is voorlopig gesloten

Blijf na de voorstelling rustig zitten zodat de medewerkers de bezoekers rij per rij naar buiten kunnen begeleiden.

Maar vooral: GENIET VAN DE VOORSTELLING!

Share