Jens & Friends is een heerlijke comedy parade van 4 top comedians

Jens Dendoncker hoeven we niet meer voor te stellen. Deze publiekslieveling met hoge aaibaarheidsfactor staat gekend om zijn ijzersterk spel. Hij won de belangrijkste comedy wedstrijden in België en Nederland en zijn eerste solo voorstelling Bang van Dendoncker speelde hij 150 keer voor grotendeels uitverkochte zalen.  Jens is de gastheer/MC van de avond.

Vincent Voeten is opgegroeid in Gierle en is in het dagelijks leven een politie-inspecteur. Hij won de grootste stand-upwedstrijd van Nederland, de Comedy Talent Award.  Hij ontwikkelde een eigen stijl die getypeerd wordt door zwartgallige humor, absurde oneliners en een gortdroge stijl!

Thomas Smith kan sociale en spirituele beschouwingen vlotjes koppelen aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken maar evengoed maatschappelijke thema’s. Wervelende energie, relevant, een standpunt, diepgang en top stand up comedy.

Seppe Toremans behoort als Humo’s Comedy Cup finalist al meer dan een decennium tot de Vlaamse comedy scene. Na een omweg als succesvolle tv-maker achter hilarische programma’s als Wat als? en Hoe zal ik het zeggen? die beiden Emmy Awards in de wacht sleepten, en met een rits optredens door heel Vlaanderen en Nederland onder de riem is hij volop aan het werken aan een eerste avondvullende show. Maak kennis met zijn abstracte humor en schitterende mimieken.

© Pretpraters

Share