In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo’n 20 000 enthousiaste theatergangers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas die door meer dan 800 000 kijkers werd bekeken.

Dat kan tellen als debuut! En voor de tweede editie geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, het coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.

Kamal Kharmach is een van ’s lands bekendste komieken, wiens carrière een blitzstart kende. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling De Schaamte Voorbij de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo’s Comedy Cup om daarna te touren met één van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft.

Share