Deze voorstelling wordt geannuleerd. Tickethouders zullen op de hoogte gebracht worden en krijgen hun geld teruggestort.

Als kind en jong meisje droomde ze ervan moeder te worden. Die droom zou eindelijk realiteit worden. Ze zag zichzelf al op de roze wolk. Bij de meeste vrouwen verloopt het hele gebeuren rimpelloos, met soms enkele kleine ongemakken, anderen hebben niet zoveel geluk. Zij was één van die ongelukkigen.

Op vraag van Kinderwens Vlaanderen en Kinderwenshuizen schreef Frans Ceusters (o.a. bedenker en schrijver van de langstlopende komische serie op de Vlaamse tv, nl Kotmadam, de monoloog Kinderwens.

Kinderwens is een aangrijpende vertelling over zwanger worden en zwanger zijn, over tegenslag en ongeluk, over hoop en wanhoop, maar ook over liefde en aanmoediging van familie en vrienden. Over het niet opgeven van een droom, het zoeken naar hulp en het vinden van een oplossing. Kinderwens is geschreven voor alle vrouwen die moeder willen worden of die moeder zijn. Jong en oud. Maar ook voor mannen die vader willen worden of vader zijn.

Spel Dorothy Wuyts
Auteur en regisseur Frans Ceusters

i.s.m. Huis van het Kind

Share