‘Uw dagen zijn geteld. U bent gewogen en te licht bevonden. Uw koninkrijk is aan de Perzen gegeven.’ Vertaling en bewerking van het filmscenario van Jacques Prévert.

 

Eén vrouw en vier mannen: een mimespeler, een acteur, een crimineel en een stinkend rijke graaf.

Allen liggen ze aan haar voeten, maar slechts één wint haar hart.

 

Les Enfants du Paradis is een voorstelling naar het gelijknamige filmscenario van Jacques Prévert uit 1945, over een onmogelijke liefde van mimespeler Baptiste voor het meisje Garance. Comp.Marius zet het scenario naar zijn hand, met oog voor vrolijke slapstick en pijnlijke tragiek. Met woordeloze acts en veelzeggende dialogen, gepresenteerd door een crème van een cast.

Comp.Marius is gereputeerd voor haar aantrekkelijke openluchtvoorstellingen, waaronder Figaro, Manon des Sources en Jean de Florette. Nu met hun nieuwste productie in onze regio op een prachtige locatie.

Een onvergetelijke theaterbeleving met een gezamenlijke maaltijd op een prachtige zomeravond.

Er worden vanuit Beveren, Lokeren, Sint-Niklaas en Zwijndrecht bussen ingelegd naar Park Blauwendael in Waasmunster. Na reservatie ontvang je hierover verdere informatie. Dit is een WACCO-project.

Met              Waas Gramser, Kris Van Trier, Koen Van Impe, Frank Dierens, Clara Cleymans, Evelien Bosmans/Lisah Adeaga, Bert Haelvoet, Roy Aernouts

Cie Marius

Share