Michael Lanzo werd in 2013 beroemd in Vlaanderen door zijn deelname aan en overwinning van Belgium‘s Got Talent.  Het nieuwe licht werd een grote hit en ook Michaels debuutalbum dat in mei 2014 in de winkels lag, werd een ongezien verkoopsucces. Al de singles die Michael Lanzo daarna uitbracht werden goed ontvangen.

Ondertussen is Michael Lanzo Belgium’s Got Talent duidelijk ontgroeid: de classy strikjes, de afgeborstelde maatpakken en het licht klassieke repertoire waarmee Vlaanderen hem leerde kennen, maakte plaats voor een eigentijds repertoire en bijpassend imago.  Wat wel gebleven is, is zijn unieke stemgeluid.

Overal waar Angelo Martinez optreedt wordt hij meteen opgemerkt door helderblauwe ogen en zijn prachtige stem waarmee hij zowel moeiteloos uithaalt als heel ingetogen kan zingen. Zijn debuutsingle Als ik even in je ogen kijk is de eerste stap in de realisatie van die muzikale droom. Met zijn 23 jaar valt Angelo Martinez nog onder de categorie opkomend talent maar we gaan zeker nog veel van hem horen.

 

Share