Michael Lanzo werd in 2013 beroemd in Vlaanderen door zijn deelname aan en overwinning van Belgium‘s Got Talent.  Het nieuwe licht werd een grote hit en ook Michaels debuutalbum dat in mei 2014 in de winkels lag, werd een ongezien verkoopsucces. Al de singles die Michael Lanzo daarna uitbracht werden goed ontvangen.

Ondertussen is Michael Lanzo Belgium’s Got Talent duidelijk ontgroeid: de classy strikjes, de afgeborstelde maatpakken en het licht klassieke repertoire waarmee Vlaanderen hem leerde kennen, maakte plaats voor een eigentijds repertoire en bijpassend imago.  Wat wel gebleven is, is zijn unieke stemgeluid.

In het dagelijkse leven werkt hij als voeger in de bouw maar zelfs daar kan hij het niet laten om af en toe te zingen. Want buiten zijn prachtige gezin, is zingen zijn leven. Overal waar hij optreedt wordt hij meteen opgemerkt door zijn prachtige stem waarmee hij moeiteloos uithaalt maar ook zeer ingetogen kan zingen. Als hij op het podium staat zet hij de zaal meteen in vuur en vlam want zijn repertoire is geweldig. Gio-Vano is zijn naam en hij zal nog veel van zich laten horen!

(wegens omstandigheden wordt het optreden van Angelo Martinez vervangen door een optreden van Gio Vano)

 

Share