Michael Lanzo werd in 2013 beroemd in Vlaanderen door zijn deelname aan en overwinning van Belgium’s Got Talent. Maar de muzikale geschiedenis van deze getalenteerde zanger gaat al veel verder terug.

Michael droomde als kind al van een carrière in de spotlights. Hij zag zijn kans om die droom waar te maken toen een lokale zangeres op zoek was naar een danser om haar te vergezellen bij optredens. Toen zij hem op een dag vroeg samen met haar een duet te brengen, nam hij die kans met beide handen aan.

In 2000 nam Michael deel aan de Baccara Beker. Het werd Michaels eerste kennismaking met de professionele showwereld. Al heel snel was hij ervan overtuigd dat dit was wat hij altijd al wou doen. Niet veel later leerde hij z’n toenmalige manager kennen en in 2006 bracht hij onder diens vleugels z’n eerste single C’est la vie uit. Met het nummer stond hij zelfs op het podium van Tien Om Te Zien.

Tot 2013 bleef het relatief rustig rond Michaels carrière. Tot hij besloot zich in te schrijven voor het tweede seizoen van Belgium’s Got Talent op VTM. Het programma werd een ware zegetocht voor hem, want hij sleepte de overwinning in de wacht.

Dankzij zijn deelname en overwinning kreeg Michael de kans om een single op te nemen. Het nieuwe licht werd een grote hit en ook Michaels debuutplaat die in mei 2014 in de winkels lag, werd een ongezien verkoopsucces.

Ondertussen staat Michael Lanzo er voor bekend om één van de mooiste stemmen van Vlaanderen te hebben. Een stem waarvan je zal genieten! Michael brengt voor deze middag nog een speciale gast mee!

i.s.m. Ouderenadviesraad

Share