JOC De Nartist en het Cultuurcentrum slaan de handen in elkaar voor een heuse openluchtcinema. Op vrijdag 20 augustus stellen we een ledscherm op op het grasplein naast JOC De Nartist.

Breng zeker je stoeltje mee!

Via deze poll kan je mee beslissen welke film er wordt gespeeld: Bad boys for life, Joker of Captain Marvel.

Bad boys for life:

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett. Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders)

Joker:

Amerikaanse misdaadfilm met o.a. Joaquin Phoenix en Robert De Niro,  De film toont de wordingsgeschiedenis van de bekende schurk uit de Batmanverhalen. Clown Arthur Fleck die met zijn moeder in een achterbuurt in Gotham City woont, voelt zich uitgekotst door de maatschappij. Hij droomt van zijn buurvrouw en ziet in een tv-beroemdheid  een vaderfiguur. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt zich tot gevaarlijke schurk…

Captain Marvel:

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.
Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

Share