Benieuwd naar wat er op het podium van Theaterzaal Roxy te zien zal zijn vanaf september?
Alles van Theater, Familievoorstellingen, Aperitiefconcerten, vormingen,… kan je op deze website vinden. Tickets hiervoor kan je pas bestellen vanaf 28 augustus (onder voorbehoud).

Blader je liever door een brochure? Deze wordt begin juli verstuurd naar ons klantenbestand. Je kan ook altijd een exemplaar ophalen aan de Infobalie van AC De Zaat, de Bibliotheek of de Toeristische dienst.

Onze filmprogrammatie zal je nog niet vinden. Deze plannen we per maand. Afwisselend worden er op donderdag- en zaterdagavond films voor volwassenen geprogrammeerd en op woensdagmiddag kinderfilms.

CULTUURCENTRUM TEMSE ZOEKT VRIENDEN!

Goede vrienden zijn van onschatbare waarde! Hoog tijd dus voor Cultuurcentrum Temse om een Vriendenpas te lanceren.

Naast een serieuze korting op alle podium- en filmvoorstellingen, geeft de Vriendenpas jou tal van extra voordelen. Onze Vriendenpas vervangt de vroegere abonnementsformule.

Flexibiliteit troef met onze Vriendenpas! Geen engagement voor een bepaald aantal voorstellingen, met je Vriendenpas hoef je je tickets niet allemaal tegelijk te reserveren. Je kiest zelf het hele seizoen lang wanneer je jouw ticket koopt. Bovendien krijg je als VRIEND van Cultuurcentrum Temse alle nieuwigheden in primeur. Een nieuwe voorstelling? Een leuke actie? Jij leest het eerst!

Onze VRIENDEN genieten van:

·         Reductietarief bij alle podium- en filmvoorstellingen

·         Eén gratis voorstelling, bepaald door het Cultuurcentrum

·         Eén gratis aperitiefconcert en één film naar keuze

De Vriendenpas praktisch:

·         Een Vriendenpas kost € 10 en wordt geregistreerd op naam. Elk gezinslid dient dus een Vriendenpas te kopen om het hele seizoen van de voordelen te genieten. Deze is te koop vanaf 28 augustus.

·         Je ontvangt bij aankoop van je Vriendenpas een persoonlijke code. Daarmee heb je zowel online als aan de balie recht op de Vriendenprijs

·         Een Vriendenpas kan niet worden terugbetaald

·         Jonger dan 26 jaar? Je hoeft geen Vriendenpas aan te schaffen. Kinderen en jongeren hebben sowieso recht op de grootste korting.

 

 

Share