Het blijven vreemde tijden, al helemaal zo zonder live-theater of andere evenementen en ateliers voor kinderen.

Daarom ontwikkelden OOGST & hirngespinst, het PAK-KET-MEE-PAKKET. Een creatief pakket met 10 opdrachten om de wereld te repareren in de eigen gezinsbubbel.

Een kleinschalig, kunstzinnig en inspirerend wereldreparatiepakket om kinderen aan te sporen om creatief en met verwondering naar de wereld te kijken.

Elk PAK-KET-MEE-PAKKET bestaat uit tien verwarmende opdrachten, met inspirerend stappenplan, die thuis en in de openbare ruimte uitvoerbaar zijn. Hierdoor wordt de voeling met de omgeving en medemens vergroot en ontstaat een zorgzamere wereld.

 

Maak een VOUWWENS of neem een WARMTEBAD.

Kijk met een andere blik tijdens het GEREPAREER en bouw wat WINTERKOST of een beetje KRIJTBLIJHEID.

Stuur een onbekende VERWARMENDE POST en zorg voor de bijen dankzij de ZAADBOM.

Bedenk iets voor het LEUKGESCHEUR of KNOOP WAT KLEUR naar je buur.

En laat je daarbij volledig verrassen door het PAK-KET-MEE-PAKJ E .

 

Het repareren van de wereld, het concept van hirngespinst als ook de zorg, de bouwsels en groene vingers van OOGST, komen aan bod in dit pakket.

Waar OOGST focust op voeding, bouwen, actief deelnemerschap, rust en samen ontdekken, zorgt hirngespinst voor een theatrale, filosofische en enthousiaste insteek.

De PAK-KET-MEE-PAKKET ten worden door OOGST & hirngespinst zelf geproduceerd, in samenwerking met BuSO scholen De Ark en De Varens, vormgegeven met oog voor detail en ecologische materiaalkeuze.

 

Praktisch

Voor iedereen vanaf 6 jaar (voor de jongsten met begeleiding)

Na betaling worden de pakketten binnen de vier werkdagen aan huis geleverd (binnen Groot-Temse). Mensen van buiten Temse kunnen hun PAK-KET-MEE-PAKKET afhalen na afspraak op de Cultuurdienst (AC De Zaat, Frans Boelplein 1, Temse).

 

Een initiatief in samenwerking met Cultuurtuin Waas: meer info: https://interwaas.be/wij-organiseren/lopende-projecten/pak-ket-mee-pakket

Share