De familie De Cock kocht in 2015 de oude brouwerij Verbeeck-Back in Tielrode. Deze was actief van 1867 tot 1966 en was vooral bekend met hun Verba-pils en Kerel. Met de nieuwe VBDCK Brewery willen ze een eigenzinnige koers varen. Met aandacht voor authenticiteit, maar ver weg van oude, bestofte biertradities. Untouched by monks is dan ook het motto.

Tijdens deze rondleiding krijg je het verhaal van dit uitzonderlijke bier. Na het bezoek krijg je uiteraard enkele proevertjes aangeboden en dit met een culturele toets. CODE vzw maakt met theater op maat korte theaterstukken over een locatie, thema, gebeurtenis… In De brouwer bezingt en dicht een brouwer op een wel zeer extravagante wijze zijn enige liefde toe: de edele kunst van het bier brouwen. Dit is een productie van Wim Chielens in een regie van Danny Verbraecken en gespeeld door Johan Van Cauteren.

 

Wegens omstandigheden hebben wij de oorspronkelijke datum van 6/2 moeten verplaatsen naar zondag 3 april. Mensen die inschreven werden via mail op de hoogte gebracht van deze nieuwe datum.

Share