Alle geplande activiteiten van Cultuurcentrum Temse (theaterzaal Roxy, Emiel Naudtszaal, feestzaal gemeentehuis e.a.) worden tot en met vrijdag 3 april geannuleerd, ongeacht hun omvang en/of ze openbaar of privé zijn. Mensen die reeds tickets kochten worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Spokane is een zwarte komedie van gevierd schrijver en regisseur Martin McDonagh. Zijn laatste film Three Billboards outside Ebbing Missouri won diverse Oscars en is alom geroemd als aangrijpend maar nooit voorspelbaar.

Carmichael zoekt al een kwart eeuw naar zijn afgehakte linkerhand. Voeg daar twee kibbelende tortelduifjes bij met een hand te koop plus een hotelbediende met een afkeer voor geweerschoten en we zijn klaar voor een hilarische rollercoaster van liefde, haat, hoop en wanhoop.

Een handafhakking in Spokane rijt de wortels van het fanatisme open en toont ons de noodzaak om weer verenigd te zijn in onze wereld na 9/11, waar minachting en haat tegenover al wat vreemd is hoogtij viert.

Hoogst vermakelijke zwarte komedie.’ – New York Times

Krankzinnig maar ook waanzinnig grappig.’ – USA Today

 

Met              Bart Van Avermaet, Tina Maerevoet, Johan Kalifa Bals en Bert Cosemans

Regie           Robert Sian

 

Er is de mogelijkheid om gratis een inleiding bij te wonen om 19.30 u. gegeven door Robert Sian. Inschrijven hiervoor is verplicht.

Share