Het straatkunstproject Tour Elentrik voorziet 20 nutsvoorzieningskasten in Temse van een kleurrijk artistiek jasje. Onder begeleiding van Treepack, een kunstenaarscollectief gespecialiseerd in street art-projecten, gaan 10 professionele kunstenaars en 10 jonge lokale kunstenaars aan de slag met het thema LINK’T. Het thema van verbondenheid is in deze tijdens meer dan actueel. Niet alleen de verbinding tussen mensen en omgeving staan centraal, maar ook de link met Temse, natuur, cultuur, toekomst en verleden is belangrijk.

Het beschilderen van de kasten start op 31 juli. Half augustus verwachten we het eindresultaat. De opening van Tour Elentrik Temse, een artistieke wandeling van 6 km langs de 20 beschilderde kasten, is voorzien eind augustus-begin september.

Ontdek deze 20 prachtige kunstwerken tijdens een wandeling die je langs verborgen plekjes in Temse brengt. De brochure met de volledige route Tour Elentrik zal binnenkort gratis beschikbaar zijn op het Toeristisch Infokantoor en online op www.temse.be.

Waar: Meerdere locaties in het centrum van Temse. Ideaal startpunt is het Toeristisch Infokantoor, Markt 1, Temse

Prijs: gratis

Organisatie en contact: Tour Elentrik Temse is een samenwerking van het Lokaal Bestuur Temse (Cultuurdienst, Jeugddienst, Dienst Toerisme en JOC De Nartist), Jeugdraad en Treepack

Share