Veelgestelde vragen

Parking

Theaterzaal Roxy heeft geen eigen parking. Er zijn 2 openbare parkings op wandelafstand (te bereiken via het  tunneltje onder de N16): de parking aan het Station en in de Rik De Rycklaan. 

Er zijn fietsenrekken voorzien aan het einde van de Stationsstraat (aan het het tunneltje).

 

Etiquette tijdens de voorstelling

  • Kom op tijd (laatkomers kunnen we de toegang tot de zaal niet garanderen). Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald of geruild. Hou er ook rekening mee dat de parkings op wandelafstand liggen.
  • Maak geen opnames (foto, film, geluid). Dit is enkel mogelijk met specifieke toelating. 
  • Schakel je gsm uit.
  • Maak gebruik van de vestiaire of hou je jas aan.
  • Neem geen eten of drinken mee in de zaal.

 

Toegankelijkheid Theaterzaal Roxy

In Theaterzaal Roxy zijn een hellend vlak, aangepast sanitair en plaatsen voorzien voor rolstoelen. Bij aankoop van je tickets, kan je je plaatsen niet zelf kiezen op het zaalplan. Kom je in een rolstoel en wil je gebruik maken van deze plaatsen, contacteer het secretariaat. Wij reserveren deze plaatsen voor jou. De plaatsen blijven voorbehouden tot één week voor de voorstelling (tenzij de voorstelling is uitverkocht). Daarna worden ze in verkoop gebracht. 

Het Theatercafé en de Kleine Zaal bevinden zich op de eerste verdieping. Er is geen lift. 

In geen enkele van onze locaties is een ringleiding voorzien. 

Uitverkochte voorstelling?

Als een voorstelling (of vormingsactiviteit) is uitverkocht, openen wij in de meeste gevallen een wachtlijst. Je inschrijven op deze wachtlijst verloopt via het ticketsysteem. Het loont zeker de moeite want als er tickets vrijkomen, nemen wij contact met je op. 

Naar top