Vriendenpas

Goede vrienden zijn van onschatbare waarde. Naast een serieuze korting op alle podium- en filmvoorstellingen, geeft de Vriendenpas jou tal van extra voordelen.

De voordelen van onze Vriendenpas

Flexibiliteit troef! Met een Vriendenpas hoef je je niet te engageren voor een bepaald aantal voorstellingen om te genieten van kortingen. Bovendien hoef je je voorstellingen niet meer tegelijk te reserveren. Je kiest zelf wanneer je een ticket koopt, en dit aan een voordelige prijs. Het hele seizoen lang. Bovendien krijg je als Vriend van Cultuurcentrum Temse alle nieuwigheden in primeur. Een nieuwe voorstelling? Een leuke actie? Jij leest het eerst!

Onze Vrienden genieten van:

  • Een reductietarief bij alle podiumvoorstellingen.
  • Een reductietarief bij alle filmvoorstellingen.
  • Eén gratis voorstelling (Zoiets verzin je niet door Piv Huvluv op 24/03).
  • Eén gratis aperitiefconcert en één gratis film naar keuze.
  • Mogelijks nog enkele extraatjes in de loop het seizoen.

De Vriendenpas praktisch

  • Een Vriendenpas kost € 10 en wordt geregistreerd op naam. Elk gezinslid moet een Vriendenpas kopen om van de voordelen te genieten. Aankopen kan vanaf de start van de ticketverkoop.
  • Je ontvangt bij aankoop van je Vriendenpas een persoonlijke code. Daarmee heb je zowel online als aan de balie recht op de Vriendenprijs.
  • Een Vriendenpas blijft het hele seizoen geldig.
  • Een Vriendenpas kan niet worden terugbetaald.
  • Jonger dan 26 jaar? Je hoeft geen Vriendenpas aan te schaffen. Kinderen en jongeren hebben sowieso recht op de grootste korting.

Koop je Vriendenpas hieronder 

Koop je Vriendenpas

Geef aan voor hoeveel personen je een Vriendenpas wil.

Vul de gegevens van deze personen in.

Kies minstens één voorstelling en geef aan welke personen deze voorstelling willen bijwonen. Indien je extra tickets wil toevoegen aan een activiteit, klik je op Extra tickets toevoegen en selecteer de bijhorende prijs (bv. standaard of 65+). Vergeet niet op Bevestig te klikken na iedere activiteit.

Als je alle voorstellingen hebt gekozen, klik je onderaan op Volgende en krijg je een overzicht van je bestelling (Winkelmandje). Hier is het ook mogelijk om je plaatsen te wijzigen door op het zaalplan de gewenste stoelen aan te klikken (enkel bij voorstellingen in Theaterzaal Roxy).

Kies je betalings- en leveringswijze. Bevestig je bestelling.

Na betaling ontvang je een mail met pdf. Hierin zitten zowel je tickets voor de voorstellingen als de Vriendenpas. Op de Vriendenpas staan 3 codes. Met de Vriendenpascode kan je ook later nog tickets aankopen tegen het Vriendentarief (klik op Koop tickets bij een voorstelling en kies Vriendenpas) maar dan moet je wel je code ingeven (hou die dus zeker bij de hand, knippen en plakken vermijdt typfouten).

Wat met de gratis voorstellingen?

Deze voorstellingen kan je niet tegelijkertijd met je Vriendenpas aankopen. Als je tickets wil bestellen voor de voorstelling Zoiets verzin je niet (24/03), surf je op de website naar deze activiteit, klik op Koop Tickets en kies daar het tarief Vriendenpas (€ 0). Je moet dan wel je Vriendenpascode ingeven.

Wil je tickets reserveren voor het gratis aperitiefconcert naar keuze, surf je naar deze voorstelling, kies je het tarief Gratis aperitiefconcert  en vul de code beginnende met APER in. Dezelfde werkwijze voor de gratis film naar keuze (opgelet, deze films staan momenteel nog niet online).

A tot Z

Naar top